Kosár

Nincs termék

Szállítási feltételek Szállítás
0,00 Ft‎ Összesen
Minimum vásárlási érték (áfával): 100 000,00 Ft‎

Fizetés

Gyártói cikkszám
Cikkszám
Mennyiség
Összesen

A termék sikeresen hozzá lett adva a kosaradhoz.

Összes termék (Adóval)
Összes szállítás (Adóval) Szállítási feltételek
Összesen (Adóval)
Vásárlás folytatása Tovább a fizetéshez

Végkiárusítás meghosszabbítva!

Termékek értékesítése

Mivel az üzletünk csak november végéig fog működni és a kollégáink is már csak időszakosan tartózkodnak az üzletben így rendelést csak weben lehet leadni és az ott kifizetett termékeket előre egyeztetett időpontban tudják csak elszállítani a székesfehérvári telephelyünkről!

A webshopon leadott rendelések minimum kosár értéke bruttó 100.000,- Ft.

Rendelés állapotával kapcsolatban keressenek bennünket a +36 20 310 7777 -es telefonszámon.

Szállítási időpont egyeztetéssel kapcsolatban keressenek bennünket a +36 20 286 8616 -os telefonszámon.

Aki előbb adja le a rendelést azé a vásárlás lehetősége, de ez csak abban az esetben végleges, ha a rendelés összege beérkezik 4 órán belül megjelenik a banszámlánkon. Ellenkező esetben töröljük a megrendelést és az így felszabadult készlet újra rendelhetővé válik.

A kiárusított termékek megrendelése után nincs mód azok törlésére, módosítására vagy visszavételére. A webáruházban feltüntetett árak, csak a készleten lévő termékekre vonatkoznak és rendelést csak arra a mennyiségre lehet leadni, amely a webáruházban megjelenik.

Technikailag előfordulhat, hogy egy adott készletre többen is leadnak rendelést, ebben az esetben az elsőként beérkezett rendelést veszük figyelembe (ha az ellenértéke 4 órán belül beérkezik a számlánkra), az adott termékre a később beérkezett rendeléseket töröljük és az esetlegesen erre kifizetett összeget visszafizetjük.


Termékek