Kosár

Nincs termék

Szállítási feltételek Szállítás
0,00 Ft‎ Összesen

Fizetés

Gyártói cikkszám
Cikkszám
Mennyiség
Összesen

A termék sikeresen hozzá lett adva a kosaradhoz.

Összes termék (Adóval)
Összes szállítás (Adóval) Szállítási feltételek
Összesen (Adóval)
Vásárlás folytatása Tovább a fizetéshez

Végkiárusítás szabályai

Termékek értékesítése

2021.09.09. 10:00:00-tól  - 2021.09.17. 12:00:00-ig

Aki előbb adja le a rendelést azé a vásárlás lehetősége, de ez csak abban az esetben végleges, ha a rendelés összege beérkezik a bankszámlánkra. Bankkártyával történő fizetés esetén, ha a tranzakció sikersen végig ment, előre utalás estén, ha az összeg 4 órán belül megjelenik a banszámlánkon. Ellenkező esetben töröljük a megrendelést és az így felszabadult készlet újra rendelhetővé válik.

A kiárusított termékek megrendelése után nincs mód azok törlésére, módosítására vagy visszavételére. A webáruházban feltüntetett árak, csak a készleten lévő termékekre vonatkoznak és rendelést csak arra a mennyiségre lehet leadni, amely a webáruházban megjelenik.

Technikailag előfordulhat, hogy egy adott készletre többen is leadnak rendelést, ebben az esetben az elsőként beérkezett rendelést veszük figyelembe (ha az ellenértéke 4 órán belül beérkezik a számlánkra), az adott termékre a később beérkezett rendeléseket töröljük és az esetlegesen erre kifizetett összeget visszafizetjük.

 A kifizetett termékeket 2 munkanapon belül el is kell szállítani a székesfehérvári telephelyünkről!

Tárgyi eszközök értékesítése licit alapján

2021.09.10. 10:00:00-tól  - 2021.09.17. 12:00:00-ig

A licitet a magasabb ajánlatot tévő nyeri, amelyről értesítjük a nyertest és 48 órán belül ki kell egyenlítenie a részére kiküldött 100%-os előleg bekérőt. A fizetés elmaradása esetén a következő legmagasabb ajánlatot tevő részére száll át a vásárlás lehetősége.

Technikailag elméletileg lehetséges, hogy egy adott időben két vagy akár több résztvevő részéről is ugyanolyan nagyságú licit kerül leadására, de ilyenkor az azonos ajánlatottevőket kiértesítjük és lehetőséget biztosítunk egy következő licit leadására.

A tárgyi eszközök megtekintésére 2021.09.16-ig van lehetőség a székesfehérvári telephelyünkön, hétköznaponként 7:00 és 16:00 óra között.

A tárgyi eszközök átadására a tételeknél megadott átadási időpont a mérvadó.

Eredményt a licit lezárásának időpontja után hirdetünk.

A licitlépcsők licit közbeni módosításának jogát fenntartjuk!

Azoknál az eszközöknél, amelyekre még nem érkezett érvényes ajánlat, a kikiáltási ár módosításának jogát fenntartjuk!

5 perces licit zárás hosszabbítás:
Abban az esetben, ha az árverés befejezését megelőző 5 percben újabb vételi ajánlat érkezik, úgy az árverés időtartama az utolsó vételi ajánlattételtől (licittől) számított 5 perccel automatikusan meghosszabbodik. Az árverés azt követően zárul le, amikor az árverés befejezését megelőző 5 perc első alkalommal telik el úgy, hogy nem érkezik újabb, a korábbinál magasabb összegű ajánlat.


Termékek