Kosár

Nincs termék

Szállítási feltételek Szállítás
0,00 Ft‎ Összesen
Minimum vásárlási érték (áfával): 100 000,00 Ft‎

Fizetés

Gyártói cikkszám
Cikkszám
Mennyiség
Összesen

A termék sikeresen hozzá lett adva a kosaradhoz.

Összes termék (Adóval)
Összes szállítás (Adóval) Szállítási feltételek
Összesen (Adóval)
Vásárlás folytatása Tovább a fizetéshez

Miben tudunk segíteni az ügyfeleinknek?

Miben tudunk segíteni az ügyfeleinknek?

  • Ingyenes szaktanácsadás. Kiskereskedelmi egységünkben szakértő értékesítő kollégák szolgálják az érdeklődő vásárlóink igényeit. Munkatársaink az építkezés, a felújítás és az átalakítás minden fázisában személyre szabott tanácsokkal könnyítik meg vásárlási döntéseiket.
  • Üzletünkben megtervezik fürdőszobáját a legmodernebb 3D látványtervező szoftverrel az Ön igényeinek megfelelően.
  • Munkatársaink szinte minden felületre tudnak ajánlani kiváló minőségű csempéket és járólapokat és hozzá tartozó beépítő anyagokat. Burkolat élvédők, lezáró profilok, burkolat váltók, szintező rendszerek, fugakeresztek, tömítő anyagok...
  • Szaniter termékek széles választéka segíti a vásárlók igényeinek és pénztárcájának legmegfelelőbb választását. Ezek közé tartoznak a mosdókagylók, fürdőszobai szekrények, wc-k, kádak, piszoárok, zuhanyfülkék, stb. Egészségügyi és mosdóhigiéniai szaniter választékunk pedig a speciális igényeket is kielégíti. Fontos, hogy otthonunkban jó minőségű szaniterek legyenek, hiszen ezeket nap mint nap igénybe vesszük.
  • Az egyszerű bankkártyás fizetés révén Ön kényelmesen és biztonságosan vásárolhat üzletünkben.
  • Telephelyünk széles áruválasztékkal és jelentős készletekkel rendelkezik, így a megrendelt termékek gyorsan elérhetőek, melyhez segítséget nyújtunk házhozszállítási szolgáltatásunk révén.

Termékek